2008.03.30. 00:26

Különbségek nõ és férfi között:

· Kézírás. A férfiak ilyesmivel nem törõdnek, inkább firkálnak. A nõk ellenben még olyanra is képesek, hogy az "i" betu tetejére pont helyett kis karikát rajzoljanak, nagyobb ívu a "g" és "p" betûjük, sot ha jókedvûek, a levél végére még egy kis vigyorgó fejet is rajzolnak.


· A fürdõszoba. A férfiak átlagosan hatféle dolgot tartanak itt: fogkefe, fogkrém, szappan, borotva, borotvahab és törölközõ. Ezzel szemben, a nõk által a fürdõszobában tartott dolgok száma 437. Ezek legtöbbjét a férfi még beazonosítani sem képes.


· Újságok. A férfiak általában olyan újságokat olvasnak, melyekben meztelen nõk fényképei találhatók. A nõi újságok is tartalmaznak ilyen képeket. Ennek az az oka, hogy a nõi test maga a mestermunka, a férfi szőrös és ormótlan, napfénynél nem is lehet mutogatni.


· Élelmiszerek. A nõ gondosan listát készít arról, mire van szüksége, és bevásárol. A férfi megvárja, amíg alig marad valami a frigóban, és az is zöldül. Ekkor vásárolni indul. Mindent megvesz, ami jól néz ki, és bár alig marad pénze, sörnél komolyabbra nem költ.


· Készülõdés. Ha a férfi azt mondja, hogy készen van, akkor az úgy is van. Ha a nõ azt mondja, hogy készen van, ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy majd készen LESZ, ha megtalálja a fülbevalóját, ha kifesti magát...

.
· Tükör. A férfi hiú. Ha titokban is, mindig megnézi magát a tükörben. A nõ nevetséges: mindig, mindenben megnézi magát, ami egy kicsit is fényes és tükröz.


· Mozi. A nõk kedvenc jelenete, amikor az "Elfújta a Szél"-ben Clark Gable megcsókolja Vivien Leigh-t. A férfiak kedvenc jelenete, amikor Ford Fairlane azt mondja, a titkárnõjének: "Nézd, ne haragudj, hogy kisikáltattam veled a fürdõszobát, de lásd be, az ágyban én dolgoztam."


· Telefon. A férfi számára a telefon egyszerű kommunikációs eszköz. Röviden beszél azokkal, akikkel fontos. A nõ - miután két hétig a barátnõjénél nyaralt - hazaérve ugynõt hívja fel és képes három órán át csevegni.


Irányok. Ha a nõ eltéved, behajt az első benzinkúthoz és kérdez. A férfi ezt a gyengeség jeleként értékeli, ezért inkább órákig kóvályog, miközben ilyeneket
· mond: "Most egy rövidebb utat találok." vagy "Ismerõs ez a környék, ebben a kocsmában már voltam."


· Richard Gere. A nõk szeretik Richard Gere-t, mert olyan szexi. A férfiak utálják Richard Gere-t, mert arra a macho fickóra emlékezteti õket, aki az edzõteremben dolgozik, és csak férjes asszonyokkal randizik.


· Gyerekek. Ó igen, a nõ mindent tud gyermekérõl: tudja, melyik foga lyukas, kik a legjobb barátai, mennyi volt az iskolai focimeccs eredménye, mik a tervei, vágyai. A férfi minden nála alacsonyabb embert bizalmatlanul méreget, aki egy házban lakik vele.


· Öltözködés. A nõ mindenhez felöltözik. takarításhoz, bevásárláshoz, telefonáláshoz, még ahhoz is, ha kiviszi a szemetet. A férfi életében két alkalomhoz öltözik fel: esküvokhöz és temetésekhez.


· Meztelenség a filmekben. A filmtörténetben szinte minden színésznõnek volt meztelen jelenete, hiszen a producer mindig férfi volt. Mostanság azonban az egyetlen férfiszínész akinek ilyen jelenete volt Richard Gere. Ez egy újabb ok, hogy a férfiak utálják.


· Fotózás. A férfi ezt komolyan veszi: 70 ezres gép, saját sötétkamra, tanfolyam. A nõ vesz egy autófókuszos gépet ötezerért, és azt használja. Szinte mindig jobb képeket csinál..


· Politika. A férfiak állandóan politizálnak, de elfelejtenek elmenni szavazni. A nõk örömmel veszik tudomásul, hogy egy új fiatal politikusi nemzedék van növekvõben, és remélik, hogy megválasztásuk estéjén legalább elsírják magukat.


· Az öltözo. Az öltözőben a férfiak három dologról beszélnek: pénz, foci és a nõk. Eltúlozzák pénzügyeiket, kevésbé értenek a focihoz, mint hiszik, és hódításaikról is kitalált történeteket mesélnek. A nõk az öltözõben egyetlen dologról beszélnek: a szexrõl. És nem elvontan, hanem már-már anatómiai pontossággal. Abszolút vizuálisak, gyakorlatiasak - és sose hazudnak egymásnak.


· Esküvő. Ha szóba kerül, a nõk mindig "ceremóniáról" beszélnek. A férfiak ceremónia alatt inkább a legénybúcsút értik.


Játékok. A nõk gyerekként szívesen babáznak, ám 11-12 éves korukra elvesztik érdeklõdésüket. A férfiak egész életükben játékokkal veszik körül magukat, de ahogy öregszenek, egyre drágábbakkal. Íme néhány: villanyvasút, kisképernyős TV, autótelefon, hi-fi torony grafikus equalizerrel, kis robotok, melyek parancsszóra koktélt kevernek, video játékok, továbbá minden ami csipog, villog, és a távirányítója legalább 6 ceruzaelemmel megy.


· Virágok. Ha a feleség elutazik, megkéri a párját, hogy locsolja a virágokat. Mire hazaér, mind kiszárad. Senki sem érti, miért...


Bajusz. Van néhány férfi, akinek jól áll a bajusz. Ilyen mondjuk Tom Selleck, vagy Burt Reynolds. Olyan nõ viszont nincs, akinek jól állna.

A bejegyzés trackback címe:

https://mesimpressions.blog.hu/api/trackback/id/tr36402733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása