Hozzávalók:

Elkészítés

A harcsafilét fólia között óvatosan kiklopfoljuk (ha vastag a harcsafilé, klopfolás előtt célszerű egy vékony pengéjű filézőkéssel megnyitni), megszórjuk rózsaborssal, a zúzott fokhagyma egy részével, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a citrom levével és kevéske olívaolajjal. Ezután fólia segítségével feszesre felgöngyöljük, a fólia két végét elkötjük, és kb. 10-15 percre hűtőbe rakjuk. Pihentetés után óvatosan kibontjuk,l nehogy szétessen (elvileg nem volna neki szabad, ezért hűtöttük), és vékony pengéjű késsel 2-3 cm vastag korongokra vágjuk. Serpenyöben olajat melegítünk, és óvatosan néhány perc alatt átsütjük mindkét oldalon, aranybarnára. Fontos, hogy csak egyszer fordítsuk meg, nehogy szétessen.

Míg sülnek a harcsatekercsek, egy másik serpenyőben kevés vajon megpároljuk a spenótot, ízlés szerint ízesíthetjük fokhagymával, sóval és borssal. Ha szeretnénk feldobni kicsit a spenot színét, rakhatunk bele apróra vágott piros illetve sárga kaliforniai paprikát.

A bejegyzés trackback címe:

https://mesimpressions.blog.hu/api/trackback/id/tr581605414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása