Rumos gesztenyegolyók

2009.12.25. 12:18

Hozzávalók:

Elkészítés

A gesztenyemasszát a porcukorral és a rumaromával összegyúrjuk, golyókat formázunk belőle, mindegyik közepébe 1-1 meggyet teszünk. A tört étcsokit a kiskanál étolajjal megolvasztjuk, és a golyókat ebbe forgatjuk (lehet tortadarába is).

A bejegyzés trackback címe:

https://mesimpressions.blog.hu/api/trackback/id/tr821622129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása