Rumos gesztenyegolyók
2009.12.25. 12:18
Hozzávalók:
- 50 dkg gesztenyemassza
- 5 dkg porcukor
- ízlés szerint rumaroma
- 10 dkg meggy
- 10 dkg étcsokoládé
- 1 kávéskanál étolaj
Elkészítés
A gesztenyemasszát a porcukorral és a rumaromával összegyúrjuk, golyókat formázunk belőle, mindegyik közepébe 1-1 meggyet teszünk. A tört étcsokit a kiskanál étolajjal megolvasztjuk, és a golyókat ebbe forgatjuk (lehet tortadarába is).
A bejegyzés trackback címe:
https://mesimpressions.blog.hu/api/trackback/id/tr681622129
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.