Hozzávalók:

  • 1 fej karfiol
  • 3 répa
  • 1 fehérrépa
  • bors
  • csirkeaprólék
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • 1 marék száraztészta
  • 1 leveskocka,
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • 1 kis pohár tejföl

Elkészítés

A vöröshagymát apróra vágom, és elkezdem pirítani az olajon. Hozzáadom a csirkeaprólékot (akár szárnyakat is lehet). Beleteszem a kockára vágott répákat, a zöldséget és a kisebb rózsákra szedett karfiolt. Kevés párolás után felöntöm 2 liter vízzel, és felfőzöm az egészet.

Ha felfőtt, kis gázra veszem, sózom, borsozom, pirospaprikázom, és beleteszem a leveskockát. Ha már minden majdnem puha, akkor beledobom a tésztát, és azzal is főzöm egy kicsit. Veszek ki a levéből, kikeverem vele a tejfölt, és az egészet beleöntöm a levesbe.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesimpressions.blog.hu/api/trackback/id/tr611633609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása