Ínycsiklandó csokoládéfelfújt
2010.01.03. 13:02
Hozzávalók:
- 12,5 dkg vaj
- 20 dkg étcsokoládé
- 4 tojás
- 15 dkg cukor
- 4 evőkanál liszt
- 4 szufléforma
Elkészítés
A csokoládét olvaszd fel vízgőz fölött. Hagyd kissé lehűlni, majd robotgéppel keverd össze a puha vajjal. Add hozzá a cukrot, majd egyenként keverd bele a tojásokat, legvégül szitáld bele a lisztet.
A formákat kend ki vajjal, szórd meg liszttel, és töltsd bele a csokimasszát. 185 fokra előmelegített sütőben süsd 20-30 percig. Kívülről roppanós lesz, belül viszont lágy, folyós a csokoládé.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.