Omlós csirkemell bundában

2010.01.09. 12:27

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell
  • A páchoz:
  • 5 dl tejföl
  • 2 egész tojás
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • ételízesítő
  • A sütéshez:
  • zsemlemorzsa
  • olaj

Elkészítés

A csirkemellet felszeletelem, kicsit kiklopfolom. Összekeverem a tejfölt a tojással, a fokhagymával és a fűszerekkel. Mehet bele a csirkemell, minél többet áll benne, annál jobb! A pácból kivéve zsemlemorzsába forgatom, és forró olajban kisütöm.

Megjegyzés

Ha tudom, hogy következő nap nem sok időm lesz főzni, akkor elkészítem a húst, másnapig hagyom állni, és akkor már csak ki kell kapni a hűtőből, és negyed óra alatt kész a finom ebéd. Nálunk nagy kedvenc!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesimpressions.blog.hu/api/trackback/id/tr281658767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása