Hozzávalók:

  • 6 szelet csirkemell
  • 1 pohár fehérbor
  • 1 csésze húslevel
  • vaj
  • tej
  • reszelt sajt
  • bors

Elkészítés:

A csirkemellszeleteket sóval, borssal dörzsöld be, és 2 evőkanál vajon pirítsd meg. A megpirult szeleteket tedd tűzálló tálba, és tartsd melegen. A serpenyőbe öntsd bele a bort, és erős lángon párologtasd el belőle az alkoholt. Add hozzá a húslevest, majd öntsd a csirkére. Reszeld le a sajtot, és olvaszd fel a vajjal együtt, adj hozzá 2-3 evőkanál tejet, hogy a krém lágy legyen. Sóval és borssal ízesítsd, végül öntsd a csirkemellszeletekre, tedd sütőbe, és magas hőfokon pirítsd aranybarnára.

A bejegyzés trackback címe:

https://mesimpressions.blog.hu/api/trackback/id/tr431756749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása