Meggyes-kakaós süti
2010.03.07. 11:06
Hozzávalók:
- 3 db tojás
- 3 dl cukor
- 4 dl liszt
- 4 dl tejföl
- 1 csomag sütőpor
- 3 evőkanál kakaópor
- fél üveg magozott meggy
- kevés baracklekvár
- 10 dkg étcsokoládé
Elkészítés:
A 3 egész tojást és a 3 dl cukrot habosra keverem. Majd a tejfölt, lisztet, sütőport és a kakaóport fokozatosan hozzákeverem. Tepsibe simítom, magozott meggyel megszórom. Előmelegített sütőben megsütöm. Sütés után a tetejét baracklekvárral megkenem, és olvasztott csokoládéval bevonom. Az olvasztott csokiba szoktam tenni kevés olajat, attól szép fényes lesz.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.