Hozzávalók:

  • 25 dkg brokkoli
  • 25 dkg mascarpone (vagy más krémsajt)
  • szezámmag
  • 30-40 dkg csirkemell
  • olívaolaj
  • bors
  • sajt

Elkészítés:

Kevés olívaolajon megpirítom a százámmagot, hozzáadom a csíkokra vágott csirkemellet, sózom, borsozom. Mikor a csirkemell már majdnem jó, hozzáadom a brokkolirózsákat (lehet fagyasztott vagy friss előpárolt is), és együtt párolom fedő alatt. Amikor már minden hozzávaló kellően megpuhult, hozzáadom a krémsajtot és összeforralom. Pennével tálalom, reszelt sajttal megszórva.

Megjegyzés:

Először hús nélkül készítettem el, és úgy is kiváló volt. Amennyiben az olcsóbb krémsajtot választjuk az elkészítéshez, minél lágyabbat válasszunk.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesimpressions.blog.hu/api/trackback/id/tr801844852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása