Hideg sajtkrém trió

2010.04.10. 16:29

Hozzávalók:
  • 10 dkg krémsajt
  • 10 dkg camembert
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg juhtúró
  • 5 dkg vaj
  • 4 dkg fokhagyma
  • 10 dkg lilahagyma
  • 2 dl tejföl
  • 10 dkg feta sajt
  • 10 dkg uborka
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 1/4 csokor petrezselyem
  • bazsalikom
  • fűszerpaprika
  • bors

Elkészítés:

Az első adag sajtkrémhez az apró kockára vágott camembert-t összekeverjük a krémsajttal, a finomra vágott vöröshagymával, ízlés szerint fűszerpaprikával, őrölt borssal, sóval és egész köménymaggal.

A második adaghoz lereszeljük az uborkát, sózzuk, majd néhány percig állni hagyjuk. Ezután alaposan kinyomkodjuk. A tejfölt összekeverjük az apróra vágott metélőhagymával, a reszelt feta sajttal, kevés sóval, őrölt borssal és a reszelt uborkával.

A juhtúrót elkeverjük a vajjal, a tehéntúróval, az apróra vágott lilahagymával, és az aprított fokhagymával. Finomra vágott petrezselymet, csipetnyi sót és némi őrölt borsot keverünk hozzá.

A három sajtkrémet kis edénykékben kínáljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mesimpressions.blog.hu/api/trackback/id/tr171909922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása