Citromhabos babapiskóta

2010.05.18. 11:58

Hozzávalók:

  • babapiskóta
  • 4 csomag tejszínhabpor
  • 1 nagy és 1 kis pohár tejföl
  • 1 csomag habfixáló
  • 1 citrom reszelt héja és leve
  • 6 dl tej
  • 5-6 evőkanál cukor

Elkészítés:

A tejszínhabport a tejjel felverem, beleteszem a cukrot és a habfixálót, ezután a citrom levét és a héját, majd utoljára a tejfölt. Jól összeforgatom.

Egy nagy tál vagy jénai aljára habot teszek, majd erre egy sor babapiskótát. Addig rétegezem, míg van az alapanyagokból. A legtetejére hab kerül. Letakarom, és hűtőszekrénybe teszem, hogy a babapiskóta puhuljon.

Megjegyzés:

Puhább fajta babapiskótát érdemes venni, mert az nagyon gyorsan finom puha lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mesimpressions.blog.hu/api/trackback/id/tr82012426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása