Citromhabos babapiskóta
2010.05.18. 11:58
Hozzávalók:
- babapiskóta
- 4 csomag tejszínhabpor
- 1 nagy és 1 kis pohár tejföl
- 1 csomag habfixáló
- 1 citrom reszelt héja és leve
- 6 dl tej
- 5-6 evőkanál cukor
Elkészítés:
A tejszínhabport a tejjel felverem, beleteszem a cukrot és a habfixálót, ezután a citrom levét és a héját, majd utoljára a tejfölt. Jól összeforgatom.
Egy nagy tál vagy jénai aljára habot teszek, majd erre egy sor babapiskótát. Addig rétegezem, míg van az alapanyagokból. A legtetejére hab kerül. Letakarom, és hűtőszekrénybe teszem, hogy a babapiskóta puhuljon.
Megjegyzés:
Puhább fajta babapiskótát érdemes venni, mert az nagyon gyorsan finom puha lesz.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.