Ünnepi bólé
2010.08.23. 15:46
Hozzávalók: 40 dkg őszibarackbefőtt (konzerv is lehet), 1 doboz ananászkonzerv, 2 narancs, 1 citrom, 2 dl vodka 0,5 l Tokaji aszu 7 dl muskotályos Törley pezsgő. Elkészítése: A gyümölcsöket vágjuk kockára és tegyük egy nagy bólés tálba. Öntsük rá a gyümölcsök (konzervek) levét is. Tegyük hozzá a citrom reszelt héját és levét, majd a vodkát és a bort. Jól hűtsük le. Fogyasztás előtt adjuk hozzá a pezsgőt. |
A bejegyzés trackback címe:
https://mesimpressions.blog.hu/api/trackback/id/tr32241478
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.