Trüffel torta
2011.04.23. 11:16
Hozzávalók: Az aljához: 35 dkg keksz durvára törve(vajas és háztartási keksz vegyesen) 12 dkg olvasztott margarin, 2 evőkanál mogyoró krém (ez elhagyható), kevés tej, ha nem áll eléggé össze a kekszes massza. A krémhez: 40 dkg keserű csokoládé, 8 dkg vaj, 2 dl tejszín, 1 dl fehér rum (konyak, whisky stb.) vaníliás cukor, 10-12 dkg cukor ízlés szerint.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.